Să ne amintim: suntem fii ai Luminii, venim pe Pământ pentru a spori frumuseţea şi armonia lumii

Din înţelepciunea maeştrilor:
„Întâlnirea cu fiecare persoană produce un schimb de vibraţii. Chiar şi strânsul mâinii după ce facem cunoştinţă cu cineva este un schimb de vibraţii care modifică pentru totdeauna persoana care suntem. Fiecare persoană pe care o întâlnim ne schimbă. Întotdeauna avem posibilitatea să abandonăm relaţiile care ne împiedică dezvoltarea şi să atragem alţi oameni, care ne ajută.”





Cine se aseamănă, se adună. Şi, în acelaşi timp, devii asemenea celor cu care te aduni, iar cei din preajma ta încep să-ţi semene.
Să facem mai bună lumea pe care am găsit-o. Să devenim noi aşa cum ne-am dori să fie cei din jurul nostru. Adevărurile spuse pe un ton calm şi binevoitor sunt auzite, înţelese şi acceptate mai repede.
Să sporim frumuseţea şi armonia lumii. Să le spunem un cuvânt de încurajare celor care au nevoie de el, să-i alinăm pe cei întristaţi, chiar dacă ne sunt străini, să le vorbim frumos unor oameni pe care-i vedem pentru întâia oară şi pe care, posibil, nu-i vom revedea niciodată. Pentru că mâine, fiind inspiraţi de comportamentul nostru, aceştia vor face la rândul lor gesturi frumoase pentru alţi oameni. Şi tot aşa mai departe...
Ecoul blândeţii şi generozităţii noastre se extinde în cercuri şi într-o bună zi ajunge iarăşi la noi. Atunci, suntem plăcut surprinşi de ajutorul şi sprijinul pe care ni-l acordă alte persoane, uneori total necunoscute. Ne bucurăm şi suntem uimiţi de ceea ce ni se întâmplă, dar principiul acestui mecanism e simplu – culegem ce semănăm. Să avem grijă ce semănăm. Chiar suntem în măsură să ne creăm cea mai frumoasă realitate – dăruind, primim noi înşine daruri. Dăunând, vom suporta consecinţele.
Mai ales acum, în Postul Crăciunului, să fim sănătoşi, să acumulăm cât mai multă Lumină în inimile noastre şi să ne sporim încrederea în viitor. Să fim siguri că gândurile şi faptele bune de zi cu zi nu se pierd în van. Undeva, într-un viitor imediat sau mai îndepărtat (sau poate chiar astăzi!), ele deja se materializează sub forma unor frumoase împliniri la care visăm.
Aveţi grijă de voi cum ştiţi mai bine!
Să iubiţi şi să fiţi iubiţi!

http://elldor.info/2018/06/ce-mostenim-de-la-parinti-despre-adn-ul-spiritual/

Comentarii